Items where Division is "Faculty of Education" and Year is 2003

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: I | Ј
Number of items: 3.

I

Iliev, Dean (2003) Менторот како ресурс во процесот на образование на наставниците. In: „Современото предучилишно воспитание и основно образование : состојби и перспективи“: Научен собир, 4, 5. 10. 2002 год., Охрид.

Iliev, Dean (2003) Моделирање на иницијалното образование на наставниците во функција на почитување на човековите права. In: Процесите на депедагогизација и политизација на образованието, Научен собир, Сојуз на просветните работници на Република Македонија.

Ј

Јанушева, Виолета (2003) За формите на збирната множина. Јазикот во практиката. pp. 41-43. ISSN 1409-5378

This list was generated on Thu Sep 23 00:19:16 2021 UTC.