Items where Author is "Tumbevski, M."

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

Filov, Izabela and Tumbevski, M. and Najdovska, S. (2006) Менталното здравје во заедницата - превенција на менаталните растројства / Community mental health - aprevention of mental disorders. In: Списание на македонското лекарско друштво МАК МЕД , Зборник на резимеа/Books of abstracts. 3 Конгрес по превентивна медицина на Македонија- со меѓународно учество/ 3 Macedonian congress of preventive medicine - with international participation, 60 . Македонски медицински преглед, Охрид / Ohrid, p. 64.

Filov, Izabela and Tumbevska, M. and Tumbevski, M. (2005) Историјат на рехабилитација во психијатрија - современи принципи на лекување. In: Програма / Program. Втор македонски конгрес за историја на медицината / Second Macedonian congress for history of medicine, Струмица / Strumica, pp. 1-3.

This list was generated on Tue May 28 01:22:44 2024 UTC.