Items where Author is "Talevska, V."

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Talevska, V. and Filov, Izabela (1998) Психијатриски растројства во моментот на извршување кривично дело. In: Македонска ревија за казнено право и криминологија, Материјали од вториот македонски симпозиум по судска психијатрија, 17-18 Септември 1998, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

Talevska, V. and Filov, Izabela (1997) Алкохолизмот како предмет на судско-психијатриски вештачења (апстракт 82). In: Прв македонски симпозиум по судска медицина, Зборник на резимеа, Психијатриска болнива „Скопје“-Скопје, Центар за судска психијатрија, Здружение на психијатрите на РМ, 12-14 Јули 1997, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

Filov, Izabela and Talevska, V. (1997) Судско-психијатриски вештачења и изречени заштитни мерки за безбедност во Психијатриската болница Демир Хисар во периодот од 1990/96 година. Прв македонски симпозиум по судска психијатрија, Зборник на резимеа, 51 (28). p. 10.

This list was generated on Sun Jul 14 07:10:25 2024 UTC.