Items where Author is "Dimitrovska Bosilkovska, Jasmina"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Conference or Workshop Item

Gruevski, Dragan and Cvetkovska, Mirjana and Dimitrovska Bosilkovska, Jasmina (2013) ДИНАМИЗИРАЊЕ НА ТИМСКАТА РАБОТА ВО МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА КАКО ФУНКЦИОНАЛНА ОСНОВА НА НИВНИОТ ПЕРМАНЕНТЕН РАЗВОЈ. In: ВТОРА МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА СОВРЕМЕНИТЕ МЕНАЏЕРСКИ ПРЕДИЗВИЦИ И ОРГАНИЗАЦИСКИТЕ НАУКИ, 01-03 Noemvri, 2013, БАС ИНСТИТУТ ЗА МЕНАЏМЕНТ - БИТОЛА.

Thesis

Dimitrovska Bosilkovska, Jasmina (2016) Застапеноста, облиците и теоретската заснованост на тимското работење во организациските единици на локалната власт. Doctoral thesis, University "St.Kliment Ohridski" - Bitola.

This list was generated on Fri Apr 19 06:08:16 2024 UTC.