Items where Author is "Barbareev, Kiril"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 2.

Book Section

Damovska, Lena and Atanasoska, Tatjana and Barbareev, Kiril (2022) II Модул Социоемоционални вештини – Развој на концептот за себе. In: СОЦИЈАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО УЧЕЊЕ ВО РАНОТО ДЕТСТВО. УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ, Skopje.

Monograph

Miovska - Spaseva, Suzana and Iliev, Dean and Shehu, Florina and Barbareev, Kiril and Mehmedi, Lulzim (2018) Образованието на наставниците во основното образование во Република Македонија: состојби и перспективи. Project Report. Фондација Отворено Општество Македонија, Скопје.

This list was generated on Sun Apr 14 23:41:22 2024 UTC.