II Модул Социоемоционални вештини – Развој на концептот за себе

Damovska, Lena and Atanasoska, Tatjana and Barbareev, Kiril (2022) II Модул Социоемоционални вештини – Развој на концептот за себе. In: СОЦИЈАЛНО И ЕМОЦИОНАЛНО УЧЕЊЕ ВО РАНОТО ДЕТСТВО. УНИВЕРЗИТЕТ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ ФИЛОЗОФСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ, Skopje.

Full text not available from this repository.

Abstract

Oвој продукт е подготвен во рамки на проектот „Основи на иднината“ финансиран од Владата на Обединетото
Кралство, со поддршка на Британската амбасада Скопје.
Мислењата и ставовите наведени во оваа содржина не ги
одразуваат секогаш мислењата и ставовите на Британската
влада и на УНИЦЕФ.

Item Type: Book Section
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Educational sciences
Divisions: Faculty of Education
Depositing User: Josif Petrovski
Date Deposited: 18 Apr 2023 08:04
Last Modified: 18 Apr 2023 11:58
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/8091

Actions (login required)

View Item View Item