Items where Author is "Илиевска, Л."

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

Илиевска, Л. and Рајчановска, Домника (2009) Алкохолизмот како социопатолошка појава во Република Македонија. In: Книга на апстракти / Apstract book, IV Македонски психијатриски конгрес со меѓународно учество. Македонски медицински прегледи, Списание на Мaкедонското лекарско друштво, Охрид/Ohrid, p. 108.

Рајчановска, Домника and Илиевска, Л. (2009) Развојно советувалиште во ЈЗУ Здравствен дом - Битола. In: Книга на апстракти / Apstract book, IV Македонски психијатриски конгрес со меѓународно учество. Македонски медицински прегледи, Списание на Мaкедонското лекарско друштво, Охрид/Ohrid, p. 63.

This list was generated on Tue May 28 07:36:57 2024 UTC.