Компаративни показатели за хемискиот и маснокиселинскиот состав на месото од јагниња добиени од домашната меринизирана овца и јариња од балканската коза

Gruevska, Nevena (2016) Компаративни показатели за хемискиот и маснокиселинскиот состав на месото од јагниња добиени од домашната меринизирана овца и јариња од балканската коза. Doctoral thesis, University "St.Kliment Ohridski" - Bitola.

[thumbnail of nevena gruevska.pdf] Text
nevena gruevska.pdf

Download (2MB)
Item Type: Thesis (Doctoral)
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Doctoral Dissertations
Depositing User: M-r Bojan Mihajlovski
Date Deposited: 25 Dec 2023 12:53
Last Modified: 25 Dec 2023 12:53
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/9522

Actions (login required)

View Item View Item