ИНТЕГРАЛНО КОРЕКТИВНА АНАЛИЗА НА РАЗВОЈНИ ПРОМЕНИ ВО ПРОЕКТНИ УЧИЛИШТА

Gruevski, Dragan (2017) ИНТЕГРАЛНО КОРЕКТИВНА АНАЛИЗА НА РАЗВОЈНИ ПРОМЕНИ ВО ПРОЕКТНИ УЧИЛИШТА. In: Универзитетската интерна конференција УКЛО21-УИК,, 29-30 септември,2017, Хотел Монтана - Крушево. (Unpublished)

[thumbnail of Интегрално корективна анализа на развојни промени во проектни училишта.pdf] Text
Интегрално корективна анализа на развојни промени во проектни училишта.pdf

Download (681kB)

Abstract

Се работи за обид да се воспостави единствена, систематизирана, теориски поткрепена и релативно објективизирана постапка за формативна евалвација на развојните промени имплеметирани низ проектни активности, а чија цел е иновирање на сегментиот на основното образование, како дел од образовниот систем во Р. Македонија.

Клучни зборови: евалвација, организациски промени и развој,образование.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Educational sciences
Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Faculty of Information and Communication Technologies
Depositing User: Prof. d-r. Dragan Gruevski
Date Deposited: 01 May 2023 10:14
Last Modified: 01 May 2023 10:14
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/8200

Actions (login required)

View Item View Item