Bytyci, Arbnore and Trajkovska-Petkoska, Anka (2025) РЕЛАЦИЈА ПОМЕЃУ МЕТОДОТ НА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ХРАНА И НИВНИОТ АНТИ- НУТРИТИВЕН СТАТУС КАЈ СЕЛЕКТИРАНИ ЗЕЛЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ ОД ТЕРИТОРИЈАТА НА КОСОВО. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.
|
Text
Arbnora Bytyqi-Doktorski Proekt 2-MK -17.09.2025.pdf Download (941kB) |
| Item Type: | Other |
|---|---|
| Subjects: | Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies |
| Divisions: | Faculty of Technology and Technical Sciences |
| Depositing User: | Mr Jordan Martinovski |
| Date Deposited: | 14 Oct 2025 09:43 |
| Last Modified: | 17 Oct 2025 08:52 |
| URI: | https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/11140 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
