РЕЛАЦИЈА ПОМЕЃУ МЕТОДОТ НА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ХРАНА И НИВНИОТ АНТИ- НУТРИТИВЕН СТАТУС КАЈ СЕЛЕКТИРАНИ ЗЕЛЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ ОД ТЕРИТОРИЈАТА НА КОСОВО

Bitici, Arbnore and Trajkovska-Petkoska, Anka (2025) РЕЛАЦИЈА ПОМЕЃУ МЕТОДОТ НА ПРИГОТВУВАЊЕ НА ХРАНА И НИВНИОТ АНТИ- НУТРИТИВЕН СТАТУС КАЈ СЕЛЕКТИРАНИ ЗЕЛЕНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ ОД ТЕРИТОРИЈАТА НА КОСОВО. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of Arbnora Bytyqi-Doktorski Proekt 2-MK -17.09.2025.pdf] Text
Arbnora Bytyqi-Doktorski Proekt 2-MK -17.09.2025.pdf

Download (941kB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 14 Oct 2025 09:43
Last Modified: 14 Oct 2025 09:43
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/11140

Actions (login required)

View Item View Item