Alija, Durim and Nikolovska Nedelkoska, Daniela (2025) ВЛИЈАНИЕ НА ВРЕМЕТО НА ФЕРМЕНТАЦИЈА И БРАШНОТО ОД ТИКВА НА ТЕХНОЛОШКИТЕ СВОЈСТВА, БИОАКТИВНИОТ ПРОФИЛ И СОДРЖИНАТА НА АКРИЛАМИД ВО КОМПОЗИТЕН ПЧЕНИЧЕН ЛЕБ. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.
![]() |
Text
Дурим Алија _ ДОКТОРСКИ ПРОЕКТ 2_Ф.pdf Download (993kB) |
Item Type: | Other |
---|---|
Subjects: | Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies |
Divisions: | Faculty of Technology and Technical Sciences |
Depositing User: | Mr Jordan Martinovski |
Date Deposited: | 17 Feb 2025 08:40 |
Last Modified: | 17 Feb 2025 08:40 |
URI: | https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10732 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |