ВЛИЈАНИЕ НА ВРЕМЕТО НА ФЕРМЕНТАЦИЈА И БРАШНОТО ОД ТИКВА НА ТЕХНОЛОШКИТЕ СВОЈСТВА, БИОАКТИВНИОТ ПРОФИЛ И СОДРЖИНАТА НА АКРИЛАМИД ВО КОМПОЗИТЕН ПЧЕНИЧЕН ЛЕБ

Alija, Durim and Nikolovska Nedelkoska, Daniela (2025) ВЛИЈАНИЕ НА ВРЕМЕТО НА ФЕРМЕНТАЦИЈА И БРАШНОТО ОД ТИКВА НА ТЕХНОЛОШКИТЕ СВОЈСТВА, БИОАКТИВНИОТ ПРОФИЛ И СОДРЖИНАТА НА АКРИЛАМИД ВО КОМПОЗИТЕН ПЧЕНИЧЕН ЛЕБ. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (зимска сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of Дурим Алија _ ДОКТОРСКИ ПРОЕКТ 2_Ф.pdf] Text
Дурим Алија _ ДОКТОРСКИ ПРОЕКТ 2_Ф.pdf

Download (993kB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 17 Feb 2025 08:40
Last Modified: 17 Feb 2025 08:40
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10732

Actions (login required)

View Item View Item