Релација помеѓу методот на приготвување на храна и нивниот минерален статус кај селектирани зелени зеленчуци од територијата на Косово

Bitici, Arbnore and Trajkovska-Petkoska, Anka (2024) Релација помеѓу методот на приготвување на храна и нивниот минерален статус кај селектирани зелени зеленчуци од територијата на Косово. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of Arbnora-Bytyqi.pdf] Text
Arbnora-Bytyqi.pdf

Download (442kB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 27 Nov 2024 09:25
Last Modified: 27 Nov 2024 09:25
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10483

Actions (login required)

View Item View Item