Rustemi, Pajtim and Stamatovska, Viktorija (2024) ОДРЖЛИВОСТ И РЕВАЛОРИЗАЦИЈА НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ВО ПРЕХРАНБЕНАТА ИНДУСТРИЈА: ВЛИЈАНИЕТО НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ОД МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ТИКВА ВРЗ ФИЗИЧКИТЕ И ТЕКСТУРНИТЕ СВОЈСТВА НА ЧАЈНИ ПЕЧИВА. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.
|
Text
Doktorski proekt (letna sesija) - Pajtim Rustemi- TTF-Veles.pdf Download (908kB) |
| Item Type: | Other |
|---|---|
| Subjects: | Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies |
| Divisions: | Faculty of Technology and Technical Sciences |
| Depositing User: | Mr Jordan Martinovski |
| Date Deposited: | 02 Oct 2024 09:19 |
| Last Modified: | 02 Oct 2024 09:19 |
| URI: | https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10284 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |
