ОДРЖЛИВОСТ И РЕВАЛОРИЗАЦИЈА НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ВО ПРЕХРАНБЕНАТА ИНДУСТРИЈА: ВЛИЈАНИЕТО НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ОД МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ТИКВА ВРЗ ФИЗИЧКИТЕ И ТЕКСТУРНИТЕ СВОЈСТВА НА ЧАЈНИ ПЕЧИВА

Rustemi, Pajtim and Stamatovska, Viktorija (2024) ОДРЖЛИВОСТ И РЕВАЛОРИЗАЦИЈА НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ВО ПРЕХРАНБЕНАТА ИНДУСТРИЈА: ВЛИЈАНИЕТО НА НУСПРОИЗВОДИТЕ ОД МАСЛО ОД СЕМКИ ОД ТИКВА ВРЗ ФИЗИЧКИТЕ И ТЕКСТУРНИТЕ СВОЈСТВА НА ЧАЈНИ ПЕЧИВА. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of Doktorski proekt (letna sesija) - Pajtim Rustemi- TTF-Veles.pdf] Text
Doktorski proekt (letna sesija) - Pajtim Rustemi- TTF-Veles.pdf

Download (908kB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 02 Oct 2024 09:19
Last Modified: 02 Oct 2024 09:19
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10284

Actions (login required)

View Item View Item