Items where Division is "Faculty of Education" and Year is 2008

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: R | Ј
Number of items: 4.

R

Ristevska, Marija (2008) САМОЕВАЛУАЦИЈА (постигањата на учениците - успешност на наставникот). Kiro Dandaro - Bitola. ISBN 978-9989-195-01-3

Ј

Јанушева, Виолета (2008) Перспективите на глобализацијата во средното образование во РМ. „Воспитни крстопати“ (124). pp. 8-11.

Јанушева, Виолета (2008) Употребата на именката лектира во јазикот на наставниците и учениците од основното и средното образование. „Воспитни крстопати“ (123). pp. 13-14.

Јанушева, Виолета (2008) Наставен час со вклучување на техники и активности во функција на формативното оценување. „Воспитни крстопати“ (127/28). pp. 32-36.

This list was generated on Wed Aug 21 03:03:45 2019 CEST.