Items where Division is "Faculty of Education" and Year is 2001

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: I
Number of items: 3.

I

Iliev, Dean (2001) Иницијалното образование на наставниците од основното образование (компаративна студија за Македонија и Англија). Факултет за учители и воспитувачи Битола, Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола, Битола. ISBN 9989-870-09-8

Iliev, Dean (2001) Дилеми околу третманот на религијата во системот на воспитание и образование. In: Зборник на трудови од научниот собир „Образованието и религијата“, Факултет за учители и воспитувачи Битола, Универзитет „Св. Климент Огридски“ Битола, 27, 28.08.1999, Битола, Република Македонија.

Iliev, Dean (2001) Иницијалното образование на наставниците- предизвик за промени и избор на можности. Воспитни крстопати- Списание за современо воспитание образование и настава (55). pp. 4-5. ISSN 1409-5963

This list was generated on Thu Sep 23 10:02:32 2021 UTC.