Items where Author is "Veljanovski, Nikola"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Conference or Workshop Item

Talevska, Biljana and Nikolovski, Sotir and Talevski, Ruse and Ristevska, Nikolina and Veljanovski, Nikola and Cakarovski, G. (2013) Проценка на феталната тежина со 2Д ултразвук: споредба на три формули (Апстракт ПЕ61). In: 3ти Конгрес на гинеколози и акушери на Македонија (со меѓународно учество), Книга со предавања и апстракти, 16-19.05.2013, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

Veljanovski, Nikola and Cakarovski, G. and Ristevska, Nikolina and Nikolovski, Sotir (2013) Корелација помеѓу дијагностичките процедури и патохистолошките наоди од конизација на грлото на матката (Апстракт ОГ9). In: 3ти Конгрес на гинеколози и акушери на Македонија (со меѓународно учество), Книга со предавања и апстракти, 16-19.05.2013, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

Nikolovski, Sotir and Talevska, Biljana and Talevski, Ruse and Ristevska, Nikolina and Veljanovski, Nikola and Cakarovski, G. (2013) Споредба на концентрацијата на сперматозоиди утврдени со Fuchs Rosenthal, Neubauer и Neubauer Improved комори (Апстракт XP3). In: 3ти Конгрес на гинеколози и акушери на Македонија (со меѓународно учество), Книга со предавања и апстракти, 16-19.05.2013, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

This list was generated on Wed Apr 17 14:48:14 2024 UTC.