Items where Author is "Tumbevska, M."

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Article

Filov, Izabela and Najdovska, S. and Tumbevska, M. and Alievska, A. (2006) Социопсихијатриски аспекти на криминално однесување и параноидни состојби. I Конгрес на Асоцијацијата на лекарите по општа/фамилијарна медицина на Југоисточна европа / 1st Congress oh the Association doctors GP/FM South-East Europe (A GP/FM SEE). p. 275.

Book Section

Filov, Izabela and Tumbevska, M. (2006) Реформи во прихијатриската болница / Reforms in the psychiatric hospital. In: Списание на македонското лекарско друштво МАК МЕД , Зборник на резимеа/Books of abstracts. 3 Конгрес по превентивна медицина на Македонија- со меѓународно учество/ 3 Macedonian congress of preventive medicine - with international participation, 60 . Македонски медицински преглед, Охрид / Ohrid, p. 90.

Filov, Izabela and Tumbevska, M. and Tumbevski, M. (2005) Историјат на рехабилитација во психијатрија - современи принципи на лекување. In: Програма / Program. Втор македонски конгрес за историја на медицината / Second Macedonian congress for history of medicine, Струмица / Strumica, pp. 1-3.

This list was generated on Mon Jun 17 18:57:49 2024 UTC.