Items where Author is "Stojchevska, N."

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 2.

Book Section

Filov, Izabela and Kuzmanovski, Laze and Peshevska, D.J. and Stojchevska, N. and Najdovska, S. (2009) Социјални фактори и хомицид помеѓу лицата со ментални растројства. In: IV Македонски психијатриски конгрес со меѓународно учество / IV Macedonian Psychiatric Congress and International Meeting. Македонски медицински преглед, Списание на македонското лекарско друштво, Книга на асптракти / Abstract book, Охрид / Ohrid, p. 38. ISBN ISSN0025-1097

Filov, Izabela and Kuzmanovski, Laze and Peshevska, D.J. and Stojchevska, N. and Dimitrovska Ristevska, Gordana (2009) Клинички и психосоцијални промени при третманот на индивидуи со ментални растројства. In: IV Македонски психијатриски конгрес со меѓународно учество / IV Macedonian Psychiatric Congress and International Meeting. Македонски медицински преглед, Списание на македонското лекарско друштво, Книга на асптракти / Abstract book, Охрид / Ohrid, p. 58. ISBN ISSN0025-1097

This list was generated on Sun Oct 1 05:50:03 2023 UTC.