Items where Author is "Stojanoski, Lazar"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article | Thesis
Number of items: 2.

Article

Stojanoski, Lazar (2011) Промовирани доктори на науки на Унивезитетот „Св. Климент Охридски“-Битола. Еквилибриум (5). pp. 13-14. ISSN 2671-3349

Thesis

Stojanoski, Lazar (1991) Оптимализација на залихите како фактор на економската стабилност со посебен осврт за управување со залихите со стохастички карактеристики. Doctoral thesis, University "St.Kliment Ohridski" - Bitola.

This list was generated on Mon Jun 24 20:13:21 2024 UTC.