Items where Author is "Spasov, Ljudmil"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Janusheva, Violeta and Spasov, Ljudmil (2004) За некои поинтересни случаи на проширување на валентноста на едноаргументските предикати во македонскиот јазики (врз примери од Битола и Битолско). Зборник на трудови од 29 научна конференција на СМЈЛК. pp. 237-253.

This list was generated on Sun Oct 1 05:46:36 2023 UTC.