Items where Author is "Pachovska, Mirjana"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Prodanovska - Poposka, Vesna and Pachovska, Mirjana (2021) ВЛИЈАНИЕТО НА СТРАНСКИТЕ ЈАЗИЦИ ВРЗ МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК СПОРЕД КОНЕСКИ. ЗБОРНИК НА ТРУДОВИ ОД ТРКАЛЕЗНАТА МАСА „ДЕЛОТО НА КОНЕСКИ – ПОСТОЈАН ИЗВОР НА ИСТРАЖУВАЊА ВО НАУКАТА ЗА ЈАЗИКОТ, ЛИТЕРАТУРАТА И КУЛТУРАТА“. ISSN 978-9989-100-64-2

This list was generated on Tue Jul 23 01:55:03 2024 UTC.