Items where Author is "Koceva, Vesna"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 2.

Article

Prodanovska-Poposka, Vesna and Koceva, Vesna (2019) ПРОУЧУВАЊА И ИСТРАЖУВАЊА ВО ВРСКА СО ЕФИКАСНОСТА НА ЕКСПЛИЦИТНАТА И ИМПЛИЦИТНАТА НАСТАВА ПО ГРАМАТИКА. Knowledge- Intrnational Journal, 30 (5). pp. 1085-1352. ISSN ISSN 1857-923X

Prodanovska-Poposka, Vesna and Koceva, Vesna (2018) ПРЕГЛЕД НА СТРАТЕГИИТЕ ЗА УЧЕЊЕ НА СТРАНСКИ ЈАЗИК СО ПОСЕБЕН ОСВРТ НА СТРАТЕГИИТЕ ЗА СОВЛАДУВАЊЕ НА ПРАВИЛЕН ИЗГОВОР. Knowledge – International Journal, 23 (5). pp. 1359-1364. ISSN 1857-923X

This list was generated on Sat May 18 03:30:08 2024 UTC.