Items where Author is "Kapetanoska, M."

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Book Section
Number of items: 3.

Book Section

Kapetanoska, M. and Jasovic Siveska, Emilija and Veleska, E. (1998) Застапеноста на инфекциите со кламидија и микоплазма во гинекологијата. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, p. 26.

Zeroska, D. and Kapetanoska, M. and Jasovic Siveska, Emilija (1998) Миом и бременост. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, Скопје, Македонија / Skopje, Macedonia, p. 68.

Kapetanoska, M. and Koteska, B. and Jasovic Siveska, Emilija (1998) Фракционата експлоративна киретажа како дијагностичка метода при крварење кај жени над 40 години. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, Скопје, Македонија / Skopje, Macedonia, p. 43.

This list was generated on Fri May 17 10:51:56 2024 UTC.