Items where Author is "Gjorshevska, Zhaklina"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Gjorshevska, Zhaklina and Rajchanovska, Domnika and Jovanovska, Tanja and Filov, Izabela and Stojchevska-Prodanovska, Viktorija and Dimitrovska Ristevska, Gordana (2018) Анкциозно-депресивен синдром кај пациентите со малигни заболувања во Битола. Македонско сестринство / Macedonian Journal of Nursing, 5 (7). pp. 13-20. ISSN 1857-6605

Gjorshevska, Zhaklina and Rajchanovska, Domnika and Jovanovska, Tanja and Stojchevska-Prodanovska, Viktorija and Dimitrovska Ristevska, Gordana and Filov, Izabela (2016) Малигни заболувања во Службата за домашно лекување во Битола во периодот од 2010 до 2013 година. Македонско сестринство / Macedonian Journal of Nursing, 3 (4). pp. 24-30.

Gjorshevska, Zhaklina and Rajchanovska, Domnika and Jovanovska, Tanja and Stojchevska-Prodanovska, Viktorija and Dimitrovska Ristevska, Gordana and Filov, Izabela Малигните заболувања во Службата задомашно лекување во Битола во периодот од 2010 до 2013 година. Македонско сестринство / Macedonia Journal of Nursing. pp. 24-30.

This list was generated on Fri Sep 22 17:06:58 2023 UTC.