Items where Author is "Baltovska, Gordana"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Thesis
Number of items: 1.

Thesis

Baltovska, Gordana (2018) ЕМОЦИОНАЛНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА КАКО ФАКТОР ЗА СТЕКНУВАЊЕ СООДВЕТНИ СТРУЧНИ КОМПЕТЕНЦИИ ВО КАРИЕРНИОТ РАЗВОЈ НА ДИРЕКТОРИТЕ НА УЧИЛИШТАТА. Doctoral thesis, University "St.Kliment Ohridski" - Bitola.

This list was generated on Mon Apr 15 11:40:11 2024 UTC.