Items where Author is "Alievska, A."

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 1.

Article

Filov, Izabela and Najdovska, S. and Tumbevska, M. and Alievska, A. (2006) Социопсихијатриски аспекти на криминално однесување и параноидни состојби. I Конгрес на Асоцијацијата на лекарите по општа/фамилијарна медицина на Југоисточна европа / 1st Congress oh the Association doctors GP/FM South-East Europe (A GP/FM SEE). p. 275.

This list was generated on Thu May 23 12:22:26 2024 UTC.