Items where Author is "Димески, Бранко"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Monograph | Other
Number of items: 3.

Monograph

Димески, Бранко (2020) Теоретска анализа на новата јавна управа и јавните служби со осврт на некои фундаментални јавни служби во Република Северна Македонија. Other. ДОО ЗЕНИТ ПРЕС ПЛУС- ПРИЛЕП.

Other

Димески, Бранко (2019) Практикум по јавна и државна администрација. Универзитет Св. Климент Охридски- Битола, Правен факултет- Кичево, Кичево.

Мемети, Мемет and Димески, Бранко and Bogdanoska Jovanovska, Mimoza Практикум по наука за управата, јавна управа и јавни служби. Универзитет на Југоисточна Европа.

This list was generated on Mon Jun 17 15:53:53 2024 UTC.