Items where Author is "Гогов, Богданчо"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Monograph
Number of items: 3.

Monograph

Стефановска, Весна and Гогов, Богданчо and Пеовска, Наташа (2019) Процесот на евидентирање и статистичко прикажување на класичниот криминал од страна на полицијата. Project Report. Факултет за безбедност - Скопје, Скопје.

Стефановска, Весна and Гогов, Богданчо (2015) Улогата на заедницата и на полицијата во превенција на криминалитетот: состојби во градот Скопје. Project Report. Факултет за безбедност - Скопје.

Батиќ, Драгана and Аќимовска-Малетиќ, Искра and Малиш Саздовска, Марина and Николоска, Светлана and Шурбановска, Орхидеја and Мојсоска, Снежана and Мојаноски, Цане Т. and Гогов, Богданчо and Иванов, Александар (2011) Безбедност во училиштата (Психолошки, криминолошки, криминалистички и правни аспекти на безбедноста во средните училишта во градот Скопје): состојби и препораки. Project Report. Здружение за безбедносни истражувања и едукација.

This list was generated on Fri Jun 14 11:07:07 2024 UTC.