Items where Author is "Батиќ, Драгана"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Стефановска, Весна and Бачановиќ, Оливер and Батиќ, Драгана and Пеовска, Наташа (2019) Маргинализацијата и девијантноста на младите во судир со законот во воспитно-поправните и казнено-поправните домови. Project Report. Факултет за безбедност - Скопје.

Мојаноски, Цане Т. and Бачановиќ, Оливер and Малетиќ - Аќимовска, Искра and Батиќ, Драгана and Стефановска, Весна and Мленковска, Марија and Илијевски, Ице and Јованова, Наташа and Димитровска, Александра (2014) Положба на осудените лица во пенитенцијарните установи во Македонија : (извештај од истражувањето). Факултет за безбедност - Скопје, Скопје.

Батиќ, Драгана and Аќимовска-Малетиќ, Искра and Малиш Саздовска, Марина and Николоска, Светлана and Шурбановска, Орхидеја and Мојсоска, Снежана and Мојаноски, Цане Т. and Гогов, Богданчо and Иванов, Александар (2011) Безбедност во училиштата (Психолошки, криминолошки, криминалистички и правни аспекти на безбедноста во средните училишта во градот Скопје): состојби и препораки. Project Report. Здружение за безбедносни истражувања и едукација.

This list was generated on Tue Dec 5 15:22:24 2023 UTC.