ВЛИЈАНИЕ НА ДЕЛТАМЕТРИН ВРЗ СОДРЖИНАТА НА БАКАР И ЦИНК ВО ТУТУН И ПОЧВА

Dimovska Gonovska, Bojana and Jordanoska Siskoska, Biljana and Gluseska, Marjana and Krsteska, Vesna and Stafilov, Trajche and Pelivanoska, Valentina and Srbinoska, Marija ВЛИЈАНИЕ НА ДЕЛТАМЕТРИН ВРЗ СОДРЖИНАТА НА БАКАР И ЦИНК ВО ТУТУН И ПОЧВА. In: IV Студентска конференција “ Критични прашања во земјоделството и животната средина” во организација на земјоделски факултет при универзитетот “ Гоце Делчев” од Штип, 9 неоември 2023, усна презентација.

Full text not available from this repository.
Item Type: Conference or Workshop Item (Poster)
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Natural sciences > Chemical sciences
Divisions: Scientific Tobacco Institute
Depositing User: MSc Bojana Gonovska
Date Deposited: 27 Dec 2023 11:58
Last Modified: 27 Dec 2023 11:58
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/9655

Actions (login required)

View Item View Item