Тактичко-методски аспекти на дејствувањето на воените и полициските антитерористички единици на Република Македонија на територијата на Република Македонија и во нивните мисии во странство во периодот од 1995 до 2005 година

Ristoska, Zanet (2011) Тактичко-методски аспекти на дејствувањето на воените и полициските антитерористички единици на Република Македонија на територијата на Република Македонија и во нивните мисии во странство во периодот од 1995 до 2005 година. Doctoral thesis, University "St.Kliment Ohridski" - Bitola.

[thumbnail of zanet ristoska.pdf] Text
zanet ristoska.pdf

Download (9MB)
Item Type: Thesis (Doctoral)
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Doctoral Dissertations
Depositing User: M-r Bojan Mihajlovski
Date Deposited: 29 Nov 2023 08:22
Last Modified: 29 Nov 2023 08:22
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/9300

Actions (login required)

View Item View Item