Математичко моделирање за определување на динамиката на нутритивните вредности на класичниот кефир и три вкусови на функционален кефир

Gavriloska, Elena and Kalevska, Tatjana (2023) Математичко моделирање за определување на динамиката на нутритивните вредности на класичниот кефир и три вкусови на функционален кефир. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of !!_докторскиот проект_Eлена.pdf] Text
!!_докторскиот проект_Eлена.pdf

Download (974kB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 03 Oct 2023 07:18
Last Modified: 12 Feb 2024 11:57
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/8885

Actions (login required)

View Item View Item