Напредна статистичка анализа на податоци од кравјо сурово млеко и следење на квалитетот преку бројот на бактерии и соматски клетки во регион дукаѓини

Shala, Valon and Antoska-Knights, Vesna (2023) Напредна статистичка анализа на податоци од кравјо сурово млеко и следење на квалитетот преку бројот на бактерии и соматски клетки во регион дукаѓини. ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА (летна сесија) на студентите на трет циклус студии за презентација на докторски проекти. Универзитет „Св. Климент Охридски“ Битола.

[thumbnail of !!_Valon Shala finall.pdf] Text
!!_Valon Shala finall.pdf

Download (1MB)
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 03 Oct 2023 07:18
Last Modified: 12 Feb 2024 12:01
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/8882

Actions (login required)

View Item View Item