Почитувањето на сигурносните растојанија во текот на транспортот на експлозивните материи како услов за максимална безбедност на патиштата

Smileski, Rose and Popovski, Orce and Trajkovska-Petkoska, Anka (2000) Почитувањето на сигурносните растојанија во текот на транспортот на експлозивните материи како услов за максимална безбедност на патиштата. Зборник на трудови „Сообраќај и комуникации 2000, стратегиски правци за развој“ од Симпозиум на сојузот на сообраќајните инженери на Македонија и Министерството за сообраќај и врски на Р. Македонија.

Full text not available from this repository.
Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Chemical engineering
Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Materials engineering
Divisions: Faculty of Technology and Technical Sciences
Depositing User: Mr Jordan Martinovski
Date Deposited: 25 Dec 2017 09:06
Last Modified: 06 Dec 2018 11:19
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/764

Actions (login required)

View Item View Item