TRIS Модел-алатка за оценување на квалитетот во високото образование

Malenkovska Todorova, Marija and Bunevska Talevska, Jasmina (2012) TRIS Модел-алатка за оценување на квалитетот во високото образование. In: Зборник на трудови 2012, Proceedings 2012. Технички факултет Битола. ISBN 978-9989-786-86-0

[thumbnail of trud27.pdf] Text
trud27.pdf

Download (2MB)
Official URL: http://tfb.uklo.edu.mk

Abstract

Дефинирањето на заеднички принципи и постапки за квалитет на универзитетите во земјите од Западен Балкан, преку претставување на EFQM и TRIS моделот е цел на проектот CUBRIK.

Item Type: Book Section
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technical Sciences
Depositing User: Prof. d-r. Jasmina Bunevska Talevska
Date Deposited: 17 Jul 2020 09:11
Last Modified: 17 Jul 2020 09:11
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/5565

Actions (login required)

View Item View Item