Електронска евиденција на трошоците за енергетска ефикасност со поглед кон иновативни методи за изолација како дел од модел за организациско совршенство

Angelevski, Zore and Angelevska, Silvana and Kuzmanov, Ivo (2012) Електронска евиденција на трошоците за енергетска ефикасност со поглед кон иновативни методи за изолација како дел од модел за организациско совршенство. International Symposium - Energetics 2012.

[thumbnail of 68. New Doc 03-30-2020 18.15.29.pdf]
Preview
Text
68. New Doc 03-30-2020 18.15.29.pdf

Download (2MB) | Preview

Abstract

Целта на трудот е да се прикаже можноста за евидентирање на трошоците поврзани со греење/вентилација на индустриските објекти, како дел од моделот за организациско совршенство. Исто така главна цел на трудот е да се прикажат новите иновативни методи за внатрешна и надворешна изолација, кои доведуваат до енергетска ефикасност, како и топлотни и финансиски заштеди.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Mechanical engineering
Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technical Sciences
Depositing User: Prof. d-r. Ivo Kuzmanov
Date Deposited: 04 Apr 2020 17:07
Last Modified: 04 Apr 2020 17:07
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/4686

Actions (login required)

View Item View Item