Резултати од студентската анкета на еквилибриум на тема: „Употреба на социјалните мрежи меѓу студентите од ЕФП“

Hristoski, Ilija (2017) Резултати од студентската анкета на еквилибриум на тема: „Употреба на социјалните мрежи меѓу студентите од ЕФП“. Еквилибриум (23). pp. 26-29. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

Во претходниот број, Редакцискиот одбор на Еквилибриум иницираше анкетирање на студентите на додипломските студии при Економскиот факултет во Прилеп, преку Интернет страницата на Факултетот, на тема „УПОТРЕБА НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ МЕЃУ СТУДЕНТИТЕ ОД ЕФП“. Во овој број ви ги презентираме резултатите од ова анкетирање.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 28 Feb 2020 19:31
Last Modified: 28 Feb 2020 19:31
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3624

Actions (login required)

View Item View Item