Од архивата на Факултетот

Angeleski, Marjan (2017) Од архивата на Факултетот. Еквилибриум (22). pp. 16-17. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

Економскиот факултет-Прилеп уште од своите почетоци се етаблирал како значајна високо-образовна институција препознатлива со квалитетот и современиот пристап на едуцирање. Со својот кадровски потенцијал Факултетот давал придонес не само за развој на економската наука туку несомнено поседувал визија и компетентност во примената на современите компјутерски технологии. На тој начин Економскиот факултет-Прилеп станал предводник во електронската обработка на податоци во Пелагонискиот регион, но и пошироко во Република Македонија.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 28 Feb 2020 18:33
Last Modified: 28 Feb 2020 18:33
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3610

Actions (login required)

View Item View Item