Рефлексии од Темпус проектот DOCSMES

Basheska Gjorgjieska, Marika (2014) Рефлексии од Темпус проектот DOCSMES. Еквилибриум (14). pp. 7-9. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

Во присуство на околу седумдесет учесници, на 14.06.2014 година во хотелот Белведере во Охрид се одржа Завршна Меѓународна конференција за дисеминација на финалните резултати од Темпус проектот со наслов „Заедничка регионална програма на докторски студии по претприемништво и менаџирање на мали и средни претпријатија во земјите од Западен Балкан“ позната уште под акронимот DOCSMES. Носител на грантот е Алма Матер Студиорум - Универзитет во Болоња, Италија, а локален координатор е проф. д-р Марика Башеска - Ѓеорѓиеска од Економскиот факултет - Прилеп.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 26 Feb 2020 12:57
Last Modified: 26 Feb 2020 12:57
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3466

Actions (login required)

View Item View Item