Дали си и ти дел од Web 2.0?

Angeleski, Marjan (2014) Дали си и ти дел од Web 2.0? Еквилибриум (13). pp. 17-19. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

Web-от недвосмислено стана еден од најважните поими во почетокот на 21. век, еволуирајќи од ентузијазам на неколку визионери во ткиво коешто сé помоќно се шири низ секој дел од нашите животи. Денес, повеќето од медиумите, вклучувајќи ги и весниците, телевизијата, радијата и сл. или, пак комуникациските средства, како што е електронската пошта или телефонот, станаа дел од web.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 26 Feb 2020 12:36
Last Modified: 26 Feb 2020 12:36
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3458

Actions (login required)

View Item View Item