Влијателни економисти – Филип Котлер

Nakovska, Marija (2014) Влијателни економисти – Филип Котлер. Еквилибриум (13). pp. 9-10. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

Денешните успешни компании на сите нивоа имаат една заедничка работа, а тоа е нивниот успех што се заснова на силното фокусирање на клиентите и цврстата посветеност на маркетингот. Токму затоа, во овој број на Еквилибриум, во рубриката Влијателни економисти го претставуваме животот и делото на еден од најзначајните светски експерти за стратегиската практика на маркетингот, Филип Котлер, кого многумина го сметаат за маркетинг гуру и татко на модерниот маркетинг.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 26 Feb 2020 12:35
Last Modified: 26 Feb 2020 12:35
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3455

Actions (login required)

View Item View Item