Посета на Економскиот факултет – Загреб

Angeleski, Marjan (2010) Посета на Економскиот факултет – Загреб. Еквилибриум (1). p. 10. ISSN 2671-3349

Full text not available from this repository.

Abstract

На 1 декември 2010 година делегација од Економскиот факултет – Прилеп, составена од деканот, проф. д-р Ѓорѓи Манчески и продеканите, проф. д-р Славица Роческа и доц. д-р Марјан Ангелески, присуствуваа на одбележувањето на 90-годишнината од основањето на Економскиот факултет – Загреб. При посетата беше остварена средба со деканот на Економскиот факултет – Загреб, проф. д-р Тончи Лазибат. Посетата на Загреб беше искористена и за размена на ставови и мислења, како и за иницирање натамошна соработка околу конкретни проектни активности и со претставникот од Економскиот институт – Загреб, проф. д-р Зоран Аралица.

Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 20 Feb 2020 14:18
Last Modified: 21 Feb 2020 09:44
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/3156

Actions (login required)

View Item View Item