„Теоретско - методолошки претпоставки за истражување на влијанието на промените во политичките и економските системи врз вредносните ориентири и типовите на политичка култура на граѓаните во земјите од Централна, Источна, Југоисточна Европа - со посебен осврт на Македонија”

Pechijareski, Ljupcho and Rocheska, Slavica (1997) „Теоретско - методолошки претпоставки за истражување на влијанието на промените во политичките и економските системи врз вредносните ориентири и типовите на политичка култура на граѓаните во земјите од Централна, Источна, Југоисточна Европа - со посебен осврт на Македонија”. Годишник на Економски факултет-Прилеп.

Full text not available from this repository.
Item Type: Article
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Political science
Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Sociology
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 16 Feb 2020 22:05
Last Modified: 16 Feb 2020 22:05
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/2956

Actions (login required)

View Item View Item