Учесник во реализација на научноистражувачкиот проект со наслов, Забрзување на економскиот раст, инвестициите и економската соработка

Kostoska, Olivera (2016) Учесник во реализација на научноистражувачкиот проект со наслов, Забрзување на економскиот раст, инвестициите и економската соработка. Проектот е реализиран во МАНУ, во рамките на проектната соработка меѓу Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) и Бугарската академија на науките (БАН), 2014-2016.

Full text not available from this repository.
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 15 Feb 2020 15:09
Last Modified: 04 Mar 2020 10:54
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/2918

Actions (login required)

View Item View Item