Учесник во реализација на билатералниот научноистражувачки проект со наслов Анализа на процеси за масивни мрежи, меѓу МАНУ и Универзитетот за наука и технологии во Источна Кина, Шангај, финансиран од Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија

Kostoska, Olivera (2019) Учесник во реализација на билатералниот научноистражувачки проект со наслов Анализа на процеси за масивни мрежи, меѓу МАНУ и Универзитетот за наука и технологии во Источна Кина, Шангај, финансиран од Министерството за образование и наука на Република Северна Македонија. Проектот се реализира во рамките на Истражувачкиот центар за компјутерски науки и информатички технологии при МАНУ, 2018-2019.

Full text not available from this repository.
Item Type: Other
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Natural sciences > Computer and information sciences
Scientific Fields (Frascati) > Social Sciences > Economics and Business
Scientific Fields (Frascati) > Natural sciences > Mathematics
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Mr Dimitar Risteski
Date Deposited: 15 Feb 2020 15:09
Last Modified: 04 Mar 2020 10:53
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/2917

Actions (login required)

View Item View Item