АМБАЛАЖА

Vilos, Ilios and Karamandi, Ana (2024) АМБАЛАЖА. Faculty of Technical Sciences Bitola, Bitola. ISBN ISBN-10 608-5030-01-0 (Submitted)

[thumbnail of Packaging products and packaging materials] Other (Packaging products and packaging materials)
АМБАЛАЖА.pdf - Draft Version

Download (10MB)

Abstract

Предметот „Амбалажа“ е задолжителен предмет на првиот циклус на студии на отсекот Графичко инженерство и дизајн во осмиот семестар на Техничкиот факултет во Битола.
Според наставната програма целта на овој предмет е запознавање на студентите со амбалажните производи и материјалите кои се користат за амбалажа. Ова издание ги опфаќа следните поглавија: Поим за амбалажа, Производство на амбалажа во графичката индустрија, Материјали за амбалажа, Постапување со отпад од амбалажа и Иновативни примери за амбалажа.

Item Type: Book
Subjects: Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Materials engineering
Scientific Fields (Frascati) > Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Technical Sciences
Depositing User: Prof. d-r Ilios Vilos
Date Deposited: 21 May 2024 09:25
Last Modified: 21 May 2024 09:25
URI: https://eprints.uklo.edu.mk/id/eprint/10004

Actions (login required)

View Item View Item