Items where Year is 1992

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: H | P | S
Number of items: 3.

H

Hristoski, Ilija (1992) Razvoj komunikacijskog protokola za transfer datoteka (Development of a Communication Protocol for File Transfer). Diploma thesis, Military-Technical Faculty / Technical Military Academia, Zagreb/Belgrade, SFR of Yugoslavia.

P

Pechijareski, Ljupcho (1992) „Теоретско-методолошки претпоставки за едно можно истражување на социјалната динамика на критичката теорија на Франкфуртската школа“. Годишник на Економски факултет-Прилеп.

S

Sotiroski, Kosta (1992) Методот Монте-Карло, како симулациона процедура во решавањето на задачите од целобреојно програмирање. Годишник на Економски факултет-Прилеп (12). pp. 175-193.

This list was generated on Sat Sep 26 06:42:37 2020 UTC.