Items where Year is 1989

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: K | P | R | S
Number of items: 5.

K

Korubin Aleksoska, Ana (1989) Промена на физичките својства кај тутунското фолио од аспект на употребната структура на тутунска суровина за негово производство. Tobacco, 39 (3-4). pp. 69-90. ISSN 0494-3244

P

Pechijareski, Ljupcho (1989) „Театарот меѓу општеството и животот”. Зборник на трудови од конференцијата „Развојот на културата и уметничкото творештво“.

R

Rocheska, Slavica (1989) Zadolzenosta na zemjite vo razvoj - sostojbi, odnosi i tendencii. Godisnik na Ekonomski fakultet Prilep.

S

Sotiroski, Kosta (1989) Успех за спортската историја. НОВА МАКЕДОНИЈА.

Sotiroski, Kosta (1989) Алгоритамски структури и нивни програмски реализации за пресметување на елементите на еднодимензионалните и дводимензионалните распореди. Годишник на Економски факултет-Прилеп (9). pp. 145-164.

This list was generated on Wed Apr 8 02:17:08 2020 CEST.