Items where Year is 1986

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: N | P | S
Number of items: 6.

N

Naumovski, Kiril and Korubin Aleksoska, Ana (1986) Трансгресивно раздвојување на гените – нов извор на генетска варијабилност. Tobacco, 36 (5-6). pp. 115-123. ISSN 0494-3244

Naumovski, Kiril and Korubin Aleksoska, Ana (1986) Создавање на нови сорти од дополнителниот тип тутун. Tobacco, 36 (11-12). pp. 367-373. ISSN 0494-3244

Naumovski, Kiril and Korubin Aleksoska, Ana (1986) Метод 3 и модел 1 на Griffing за статистичка анализа на комбинациските способности. Tobacco, 36 (3-4). pp. 79-83. ISSN 0494-3244

P

Pechijareski, Ljupcho (1986) Маркс и Енгелс за религијата. Годишник на Економскиот факултет-Прилеп.

Pechijareski, Ljupcho (1986) Карактеристики на театарската публика во Република Македонија на дванаесеттите театарски игри Војдан Чернодрински. Билтен на театарските игри Војдан Чернодрински.

S

Sotiroski, Kosta (1986) Повеќеетапна стратификација на основните множества. Diploma thesis, Економски факултет - Прилеп.

This list was generated on Wed Apr 8 08:39:39 2020 CEST.