Items where Division is "Higher Medical School" and Year is 1998

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: K | T | Z
Number of items: 4.

K

Kapetanoska, M. and Jasovic Siveska, Emilija and Veleska, E. (1998) Застапеноста на инфекциите со кламидија и микоплазма во гинекологијата. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, p. 26.

Kapetanoska, M. and Koteska, B. and Jasovic Siveska, Emilija (1998) Фракционата експлоративна киретажа како дијагностичка метода при крварење кај жени над 40 години. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, Скопје, Македонија / Skopje, Macedonia, p. 43.

T

Talevska, V. and Filov, Izabela (1998) Психијатриски растројства во моментот на извршување кривично дело. In: Македонска ревија за казнено право и криминологија, Материјали од вториот македонски симпозиум по судска психијатрија, 17-18 Септември 1998, Охрид - Македонија / Ohrid - Macedonia.

Z

Zeroska, D. and Kapetanoska, M. and Jasovic Siveska, Emilija (1998) Миом и бременост. In: Прв Конгрес на гинеколози и опстетричари на Македонија, Зборник на апстракти. Македонско лекарско друштво, Здружение на гинеколози и опстетичари, Скопје, Македонија / Skopje, Macedonia, p. 68.

This list was generated on Mon Jan 30 04:05:38 2023 UTC.